Nieuws

Tennislessen 2019

Het Seizoen staat weer voor de deur. Opgeven voor de tennislessen kan weer bij de TAF (Tennis Academie Friesland).

BOLSWARD

Tennislessen 2019; Tennis Academie Friesland verzorgt voor u de tennislessen

Net zoals afgelopen jaren is Tennis Academie Friesland de tennis organisatie die de tennislessen zal verzorgen. Met gemotiveerde en gediplomeerde collega’s verzorgt TAF op dit moment voor 10 tennisverenigingen in Friesland de tennislessen, waaronder die in Bolsward. Daarnaast organiseert TAF tenniskampen en clinics en biedt ze daar waar nodig verenigingsondersteuning. Naast het verzorgen van recreatieve tennislessen, is TAF ook nauw betrokken bij de opleiding van jong regionaal en nationaal tennistalent.

De trainer voor komend zomerseizoen 2019 is Jacco Hanewald. Dit seizoen zullen zowel de lessen voor de junioren als de lessen voor de senioren op 1 dag plaatsvinden, namelijk de vrijdag. De junioren lessen zullen net als afgelopen seizoen gegeven worden tussen 14.50 uur en 19.00 uur. Vanaf 19.00 uur worden de senioren ingedeeld. Opgeven voor de tennislessen kan per heden digitaal via www.tennisacademiefriesland.nl. Let er op dat bij het inschrijven voor de tennisles iedere lesser eenmalig een eigen account moet aanmaken en daarmee inschrijven, ook partners en kinderen. Deadline voor het opgeven voor de tennislessen is maandag 18 maart!

Maak kennis met tennis

Speciaal voor kinderen en volwassenen die tennis eens willen proberen, zijn er speciale lespakketten. Voor de junioren is dit de Tennis Skillz Tour, bestaande uit enkele gratis proeflessen. Voor de volwassenen (senioren) is er een korte kennismakingscursus op vrijdagavond. Je hoeft hiervoor geen lid te worden van de vereniging en materiaal is te leen. Voor meer informatie en opgeven ga naar onze website www.tennisacademiefriesland.nl.

Tennis is voor iedereen. Of je nu jong of oud bent, ervaren of beginner, bij Tennis Academie Friesland ben je aan het juiste adres. Volg bij ons het hele jaar door tennislessen. Individueel of in groepsverband, recreatief of prestatief, jong of oud.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van TAF, kijk dan op de website of Facebook pagina. Natuurlijk kan je ons altijd bellen, mailen of Jacco een berichtje sturen.

Jacco Hanewald                        jacco@tennisacademiefriesland.nl                     06-83026451

 

Met sportieve groet, Team Tennis Academie Friesland

 

« Terug

» Nieuws archief