Junior lidmaatschap

Onze club heeft ook een bloeiende jeugdafdeling, met name omdat dit een belangrijk speerpunt is van het huidige bestuur. De club besteedt hier veel aandacht aan middels een divers aanbod waarvan hieronder een overzicht. Voor meer informatie betreffende onderstaand aanbod, kunt u contact opnemen met Walter de Jong via [email protected].

 

Lidmaatschap

Als je wil tennissen, moet je allereerst lid worden van onze vereniging. Je kan dan onbeperkt gebruik gaan maken van de banen. Als nieuw juniorlid is het lidmaatschap het 1e jaar gratis als je ook tennisles afneemt. Tennisles en competitie vanaf het tweede jaar worden zeer aanbevolen om het spelletje onder de knie te krijgen.

Opzeggen of wijzigen lidmaatschap

Opzeggen en wijzigen van het lidmaatschap dient (per e-mail) voor 31 december kenbaar gemaakt te worden bij de ledenadministatie. Kosten opzeggen lidmaatschap ná 31 december en voor 1 februari zijn € 30,00.

Tennisles

Onze club faciliteert tennisles welke wordt gegeven door Tennis Academie Friesland (TAF). De lessen vinden plaats in diverse leeftijdsgroepen en je kan al beginnen vanaf 4 jaar. Op een speelse maar leerzame manier wordt er toegewerkt naar het uiteindelijk spelen op een hele baan. Voor informatie over lestarieven- en mogelijkheden kan u ook kijken op de website van de TAF.

 

Competitie

Na het eerste jaar ga je competitie spelen. Als lid van onze club, ga je, alles wat je leert tijdens de lessen, toepassen in competitiewedstrijden. Dit wordt volledig gefaciliteerd door de vereniging. Er zijn verschillende competitievormen voor iedere leeftijd en elk niveau.
Je speelt zowel uit- als thuis- wedstrijden.

Kijk voor meer informatie ook op KNLTB Tenniskids.

 

Andere activiteiten

Als jeugdlid kun je meedoen aan toernooien bij de eigen vereniging en ook aan die van andere verenigingen in de omgeving (provincie). Verder worden er door de jeugdcommissie nog vele andere evenementen gepland om zoveel mogelijk samen te tennissen dit onder het motto ‘de jeugd heeft de toekomst’.

 

Aanmelden als volledig Jeugdlid

Je kunt het hele jaar door lid worden. Aanmelden kan eenvoudig door op de knop ''Lid worden'' te klikken rechtsboven in het scherm. Vul het aanmeldingsformulier volledig in. Vergeet niet op de knop 'Aanvragen' te klikken. Na jouw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0515-574001 (tijdens bardienst)

LTC De De Drie Posten

Tennis Locatie: Hoog Bolwerk 18
8701 HX Bolsward

KVK-nummer

40000670