L.T.C. De Drie Posten

Category

Nieuwsbrief

CleanShot 2020-04-11 at 17.37.09.png

Nieuwsbrief april 2020

11 april 2020 / 0 reacties

Zo vlak voor Pasen, wil het gehele bestuur jullie graag op de hoogte houden van wat er speelt in onze club tijdens deze uitzonderlijke periode. Op de achtergrond gebeurt er namelijk veel. Omdat er zo veel gebeurd is deze nieuwsbrief ook iets langer dan dat jullie van ons gewend zijn. Echter we vinden het belangrijk om goed te communiceren naar jullie. Ik ben dan ook trots op ons huidig bestuur dat tijdens deze Corona periode aan de slag blijft zodat we de al deze veranderingen in goede banen kunnen leiden. We informeren jullie graag via deze nieuwsbrief over volgende onderwerpen: Corona, nieuwe website, contributie, onderhoud banen, voorstel tot nieuwe huisstijl en restyle clubhuis. Veel leesplezier, een fijn Pasen, blijf gezond en denk om elkaar. Groeten names het gehele bestuur.

looproute_low.jpg

Nieuwsbrief: details opening tennispark - Woensdag 13 mei

11 mei 2020 / 0 reacties

We hebben teveel goed nieuws om in 1 nieuwsbrief te stoppen. Daarom willen wij jullie via deze nieuwsbrief eerst informeren over de aanstaande opening van het park voor senioren en de daarbij behorende voorwaarden. Al het overige, positieve nieuws zullen wij ook spoedig communiceren. "Sneak peak"; mede dankzij de buurtcoach, jeugdcommissie en bestuur hebben we een record aantal nieuwe jeugdaanmeldingen. Benieuwd hoeveel? Lees onze volgende nieuwsbrief.

drone_tennis_website.jpg

Nieuwsbrief: weer volop genieten van tennis

18 mei 2020 / 0 reacties

Beste Clubgenoten, Zoals in de laatste nieuwsbrief vermeld, hebben we veel mooie en opbeurende momenten mogen beleven de afgelopen tijd. Iedere sportclub, zij het een voetbal-, volleybal- of zoals in ons geval een tennis-club, springt een gat in de lucht wanneer aan het begin van het seizoen ruim 40 nieuwe jeugdleden zich aanmelden voor lidmaatschap in combinatie met tennisles! Zo zie je dat ondanks of wellicht ook juist ten gevolge van de 1,5m wereld om ons heen, onze sport en niet in de laatste plaats onze club een veilige haven wordt geacht, waar jong en inmiddels ook oud weer mogen trainen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0515-574001 (tijdens bardienst)

LTC De De Drie Posten

Tennis Locatie: Hoog Bolwerk 18
8701 HX Bolsward